Diensten

Wij nemen kwaliteit en service erg serieus en helpen u met veel passie. Hieronder vindt u een overzicht. Als u een vraag heeft over één van onze diensten, aarzel dan niet op om contact met ons op te nemen.

Importeren &
Invoeren


Transport, Documenten, Keuren, BPM

Het importeren/invoeren van een voertuig, waarom zou u die stap willen zetten? Dat is voor iedereen een persoonlijke keuze. De voornaamste redenen zijn de financiele voordelen en mooiere uitvoeringen van auto’ s ten opzichte van de Nederlandse markt. Een voertuig importen of invoeren uit het buitenland is veel werk mee gemoeid, denkt u hierbij aan: transport, de juiste documenten om het voertuig te kunnen invoeren, keuren van het voertuig en de berekening van het voordeligste BPM tarief. Om deze handelingen volledig professioneel uit te voeren kunt u Autolink benaderen. Op deze manier hoeft u zich nog maar op een ding hoeft te focussen, dat is uw droomauto opwachten. Graag regelen wij dit voor u van A tot Z zo bespaart u tijd, geld en veel moeite.

Tarieven: Wij rekenen een standaardtarief voor deze dienst die bij elke auto het zelfde is. Ongeacht de prijs van het voertuig.

€ 200,- excl. btw, BPM en transportkosten.

Aankoop & verkoop-
bemiddeling


Aanschaf, Beste Deal, Tijd en Energie, Geen Omkijken

Het aankopen of verkopen van een voertuig is best een lastige klus. Want er zijn veel aspecten waar u op moet letten. Denkt u daarbij aan waar moet ik opletten bij aanschaf van een voertuig, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de beste deal krijg. Ook bij het verkopen van uw voertuig gaat meer tijd en energie in zitten dan alleen de auto online zetten. Denkt u daarbij aan de juiste foto’ s maken en op de juiste portals uw voertuig aanbieden. Niet geheel onbelangrijk is uw tijd, want niet elke potentiële klant koopt ook daadwerkelijk de auto. Ook weet u niet wie bij u aan de deur komt. U kunt Autolink benaderen om dit uit handen te geven zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Wij regelen het gehele traject veilig en snel.

Tarieven: Wij rekenen met een standaard percentagetarief voor elke aankoop of verkoop. Dat is 3% van het aan of verkoopbedrag. Met een minimum van € 325,- excl. btw. Mocht u de auto uit de verkoop halen zijn we genoodzaakt om € 55,- excl. btw in rekening te brengen door de gemaakte advertentiekosten.

Financiering


Op Maat, Privé of Zakelijk, Full Operationele Lease.

Het is bekend dat tegenwoordig de mensen hun nieuwe voertuig willen laten financieren. Dat kan het hele bedrag zijn maar ook een deel hiervan. Autolink kan de financiering hiervan op maat aanbieden. Of het gaat om een financiering (privé of zakelijk) of om een full operationele lease. Doormiddel van onze vele contacten in de auto wereld vinden wij altijd een passende oplossing voor u. Vraag naar de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen.